Countdown

Home » Countdown
IMG_4172-1.jpg

Na lang wachten is het dan eindelijk weer zover! Er staat een nieuwe Vegas-trip gepland voor Roelant en mij; Vegas 3.0! In september gaan we de lucht in via Amsterdam om met een tussenlanding in Dalles uiteindelijk te landen op McCarran Airport. Op zaterdag 23 september einde middag zullen we vanaf het vliegveld in Vegas richting Strip worden gereden. Ook dit keer gaan we voor 5 dagen en nachten en na NewYorkNewYork en the Mirage, hebben we dit keer gekozen voor Excalibur! Excalibur is niet het meest luxe hotel dat op de Strip te vinden is, maar dit keer wel één van de goedkoopste. We slapen eigenlijk alleen op de kamer en zullen niet meer dan 7u per dag op de kamer zijn, heel luxe hoeft dus niet. Een douche, schone kamer en goede queensize-bedden zijn de enige eis. Stripview is het enige extraatje dat is geboekt. Met nog geen €1.200,- als totaalprijs voor reis en verblijf, gaan we dus een week Vegas beleven voor nog geen €600,- per persoon. Topprijsje natuurlijk voor een topreisje! Het aftelllen is begonnen, de komende 8 maanden worden zwaar ;-)... Viva Las Vegas!

Opposuits

Opposuits

30 jan. 2017 21:23

Na het succes van de dollarpakken is er dit jaar weer een outfit om de show te stelen...

De dollarpakken van Opposuits waren een daverend succes. Michael Jackson, The Minions, Batman... ze werden allemaal voorbij gelopen. De fotomomenten op de Strip vonden vooral plaats met de VegasBro's en allerlei mooie (en minder mooie) mensen. Wat hebben we genoten en wat genoot Vegas! Dit jaar stelen we opnieuw de show, maar dit keer in ultra-Amerikaanse outfits. Dit jaar niet hetzelfde, maar wel in dezelfde stijl. We zijn benieuwd naar hoe Amerika dit ontvangt!

Lees meer »

Geboekt!

Geboekt!

25 jan. 2017 21:21

Eindelijk... Het heeft weer even geduurd, maar Vegas 3.0 gaat gebeuren!

Wat een vooruitzicht en wat een heerlijk gevoel: Vegas 3.0 staat gepland! 23 september gaan we de lucht in en de 5 dagen erna gaat het weer he-le-maal los op de de Strip in en Downtown... Roelant; dit wordt weer knallen!!

Lees meer »